Meniköhän puurot ja vellit sekaisin Tiitulla?

Jostakinhan se on aloitetta, eikö vain ?

Minäpä aloitan nyt uuden innostuksen parissa työskentelyn. Kauan on mielessä ollut, että olisi mukava alkaa kirjoitella blogia, mutta tuo aika on käynyt niin vähiin, että otsikkoa enempää en olisi varmaankaan saanut julkaistua. Blogi muutenkin on minulle aika vieras käsite, muutamia blogeja olen kyllä lukenut ihan satunaisesti Uuden opettelua siis kaikki. Voi olla, että kaikki asetukset ja kuvatkin on ihan vinksallaan ja paljon virheitä, mutta virheiden kautta voittoon! Kaikki neuvot ja vinkit otan siis ilomielin vastaan.

Blogini on sekoitusta elämästä myynti tiskin takana sekä siitä mitä kaikkea mahtuukin arkeen. Mietin kyllä hetken, että meneeköhän puurot ja vellit ihan sekaisin, mutta aikanaan sekin selviää.Ei kai sitä elämää pidä ottaa niin vakavasti. Ainakin minulla on sähköinen päivä kirjani vaikka kukaan sitä ei lukisikaan.

Pääsääntöisesti blogissani on juttuja, jotka ovat sydäntäni lähellä eli sisustamista ja sisustukseen liittyviä asioita niin kotoa kuin puodistakin. 

Kotona on monta remontti kohdetta vielä käymättä läpi, niin uskon että kuulette myös esim. siitä miten me saimme portaisiin liimattua porras huovat vai saimmeko sittenkään :) ja jos onnistuimme, annan parhaat vinkit siitä jakoon ( jos siis en ole niin liimassa, että kirjoittaminenkaan ei onnistu).Myös paljon muita kohteita vielä löytyy: kodinhoito huoneen remppa, tapetointia yms.Eli siis loputon suo.

Juttua ja vinkkejä riittää myös konmarittamisesta, ah tuo ihana pirskahtelu kuuluu heti kun kirjoitankin asiasta:) Mieheni ei ole yhtä innostunut heittämään mitään pois ja sen kerran kun hän luopuu esim. rikkinäisistä sukista, hän kyllä ilmoittaa sen ylpeänä ja kuuluvalla äänellä kun vie sukat roskiin, että kyllä taas tirskahti :) Itse olen kaksi vuotta jo konmarittanut kaikkea ja kohta on meillä naulatkin pituus järjestyksessä. 

Yksi addikteistani on myös nuo ihanat ja kamalat viherkasvini. Meillä alkaa olla jo aika viidakko tunnelma täällä kotona ja mieheni vinkkaa hienotunteisesti joka ostamani kukan jälkeen, että nyt varmaan jo riittää. Mutta ei ne vaan riitä sanon minä ja olenkin ajatellut, että alan salaa niitä tänne diilaamaan :)Voin todella kertoa teille miten kasveja EI kannata hoitaa, sen minä ainakin osaan.

Olen myös innostunut tekemään himmeleitä ja makrametöitä, mitä tällä kipeällä kädelläni nyt pystyn, mutta vähän kerrallaan. Mielelläni kerron ja jaan teille lukijat(jos siis niitä on edes), niin vinkkejä ja ohjeita tekemistäni töistä.

Ja jotta aiheita olisi todella liikaa, niin ajattelin vielä kertoa elämästä toisesta kodistamme, joka on Turkin Alanyassa. Siellä ei mikään menekään niin kuin Suomessa ja ehkäpä siitä joku saa ainakin hyviä vinkkejä miten käytännön asiat järjestellään siellä Välimeren rannalla.

Tässäpä olisi ainakin maistiaisia siitä, mitä se Tiitu meinaa rustailla tänne päivä kirjaansa. Otan myös vastaan aiheita mistä haluaisitte että kirjoitan ( siis jos haluatte edes lukea). 

Tässä ohimennen voisin esitellä tämänpäiväiset rakkaat ja niin ihanat työ kaverini. Saanko esitellä:
Tipsu ja Tessu laadun valvojat

 




Topi The Boss



Tänään, kuvistakin päätellen olen siis työskennellyt kotona, ah sitä ihanaa hiljaisuutta ja rauhaa. Työ kaverini ovat viettäneet siestaa kokopäivän.:)Olen päivittänyt Tiitunpuodin verkkokauppaa Tiitunpuoti ja sen uutta teemaa.



Mitä mieltä olet uudesta kaupasta? Jos kiinnostuit sitä vähän tarkemmin katselemaan niin kerro ihmeessä jos jokin on ihan vinksin vonksin ja miten sitä voisi parannella. Voit käydä kommentoimassa myös facebookissa Tästä kommentoimaan niin olet mukana tämän hienon mukin arvonnassa




Tähän kuvaan onkin hyvä lopettaa, koska silmäni varmaan näyttävät jo samalta kuin kupin tekstissä lukee:) Jos nyt jostakin syystä innoistuit lukemaan tämän minun haparoivan tekstini loppuun ja ehkä lukisit vielä jonkun muunkin niin käy ihmeessä tilaamassa vaikka uusimmat jutut sähköpostiin, jossakin pitäisi olla sellainen TILAA nappula, se on vaihtanut jo niin monta kertaa paikkaa, että en tiedä oikeasti missä se edes on, viimeksi näin sen ylhäällä :)

Suurella syrämmellä Marjo 

Kommentit

  1. Ah tää on niin sinun näköinen juttu,joo o tämäkin 😌 🤗 sie se olet semmonen tuhat taituri ystäväin 💟 jatka samaan malliin, olen henkisenä tukena aina,
    you know who👌😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rakas ystäväni ❤️ Tästä se tämänkin opettelu alkaa .

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit