Unisiepparini voima petti viime yönä




Pujotan nauhaan helmiä. Helmiä toivosta, helmiä uskosta, helmiä rakkaudesta, helmiä ystävyydestä.
Nauhan sidon kehyksiin. Solmuilla toivon, solmuilla uskon, solmuilla rakkauden, solmuilla ystävyyden. Nauhan sidon kehyksiin.
Nauhasta tulee verkko. Verkkoon asumaan, asetan pienen hengen. Sinua suojelemaan, Unilta, Jotka sinua satuttaisivat. Sinua rakastamaan ja antamaan, unet kauniit, hentoiset.(Lähde:Tuntematon kirjoittaja).


Huh, tuo kamala painajaisuni tuli viime yönä meille kylään. On se hirveä herätä, kun sydän hakkaa ja hikikarpalot valuvat otsalla. Harvoin näen onneksi painajaisia. Minulla on makuuhuoneen ikkunassa valkoinen, kaunis unisiepparini , joka pitää painajaiset loitolla, viime yönnä taisi vain voimat olla loppu. 


Mikä unisiepparin tehtävä on ?

Unisiepparit ovat olleet Pohjois-Amerikann Intiaanien taikakaluja. Pahojen unien ja ajatusten on uskottu tarttuvan unisiepparin verkkoon, josta ne ovat valuneet höyheniä pitkin äiti maahan. Unisiepparin verkko on päästänyt lävitseen vain hyviä unia ja ajatuksia.

Unisieppari pitäisi ripustaa sängyn yläpuolelle tai ikkunaan, jotta uskottu voima toimisi parhaiten. 


Unisieppari sisustuksessa

Nykyään kaupoista saa tosi kauniita unsieppareita, joista voi valita omaan sisustukseen sopivan värisen, muotoisen ja kokoisen unisiepparin. Myös tekstiileistä ja koruista löytyy erilaisia unisieppareita. Kuvassa on ihana unisieppari tyyny, mutta valitettavasti väärin päin jäi kuvauksessa. Monet käyttävät unisieppareita varsinkin lasten huoneessa. Meillä liikkeessä pienet tytöt varsinkin haluavat itselleen pinkin, blig blingiä ja paljon helmiä ja höyheniä sisältävän unisipparin. Jopa monet lapset tietävät, että sitten ei näe pahoja unia, kun tämä on ikkunassa. Jo pelkkä lapsen viaton uskominen asiaan riittään ja sehän se pääsi asia on. Kuvan unisieppari ovat tiitunpodista, josta voit käydä katsomassa lisää malleja  Unisieppari mallit





Unisiepparin voi tehdä myös itse

Jos markkinoilta et löydä mieleistäsi, voit tehdä unisiepparin myös itse. Näin saat siitä juuri sellaisen kun sisustukseesi parhaiten sopii. Unisepparin verkoksi on käytetty nykyään vanhoja pitsiliinoja, kaikkea ei tarvitse itse tehdä alusta asti. Tarvitset unisiepparin tekoon: rautalankaa tai valmiin kehikon, höyheniä, helmiä ja koristelussahan on vain taivas rajana. Unsiepparin voin tehdä vaikka lahjaksi ja liittää siihen kauniin runon. Jos kiinnostuit tekemään unisiepparin niin alla olevilta blogeilta saat hyvät ja helpot ohjeet:


"Hämähäkki-isoäiti loi maailmankaikkeuden laulamalla, mutta harmistui ihmislasten pahoista unista.
Isoäiti meni pajun luokse ja pyysi tältä muutaman oksan, Kotkalta isoäiti taas sai muutaman voimallisen sulan. Hämähäkki- Isoäiti taivutti oksat ympyröiksi yhdistämään kaikkia maailman ihmisiä. Sitten hän kutoi viisauden verkon oksien ympärille pyydystämään lasten pahat unet. Aurinko- Isöisän aamusäteet polttivat pois verkkoon takertuneet pahat unet ja jäjelle jääneeet unet muuttuivat aamukasteeksi ja valuivat kotkan sulkia pitkin takaisin Äiti Maahan" ( Lähde: askelterveyteen.com)

Kauniita unia ja oman kullan kuvia -Marjo-

Kommentit

Suositut tekstit